Dag 11

3 september 2024 - Noáin, Spanje

Gisteravond kwamen de donderwolk steeds dichterbij en de wind nam behoorlijk toe. Op tijd hadden we de luifel ingedraaid en de stoelen binnen. Het onweerde flink, waarvan een klap wel heel dicht bij. Even waren we bang dat hij zou inslaan bij ons. Vorig jaar koste ons dat al een omvormer.

Gelukkig is dat niet gebeurt maar de regen blijft maar stromen. De hele nacht blijft het regenen. We houden ons hart vast om door de blubber weg te moeten.

We slippen wel maar door de hulp van onze mede kampeerders ( weer Fransen Paul) die helpen duwen komen we toch van de plek weg. ( Als we wegrijden horen we de klonten modder tegen de wielkasten slaan.)

We gaan richting Middellandse zee daar is de weersverwachting nog het beste. Ik app Yvonne even hoe het weer daar is. Zij staan in estartit en het is daar mooi weer.

Het is een pittige rit van ruim 500 kilometer. Maar we wisselen elkaar af met rijden dus wel te doen. Vooral het eerste stuk van de rit is zo mooi. De foto's heb ik onder het rijden geschoten. Wat genieten we weer van deze roadtrip. Vooral de wolken luchten zijn erg mooi.

Tegen 6 uur draaien we de camping op. Een camping in de stad l estartit. We hebben de laatste plek. Misschien dat we morgen een iets betere plek kunnen krijgen.  We staan wel aan een drukke weg, dat is wel wennen voor ons. Ook hier is morgen regen voorspeld maar daarna wordt het weer zomers. We borrelen gezellig met Yvonne en Roy bij hun mooie nieuwe caravan.

We eten laat maar dat hoort zo in Spanje

1. Marie-Anne:
    3 september 2024
    Wat een mooie foto's! Prachtig die uitzichten!🥰