Dag 13 dag 14.

6 september 2024 - L'Estartit, Spanje

Het is vandaag heerlijk weer 23 graden af en toe een wolkje voor de Zon en een windje.

Na het ontbijt gaan we op de fiets naar het strand. Het zeewater is heerlijk van temperatuur echt genieten.

We hebben besloten hier wat langer te blijven gezien de weerberichten om ons heen niet best zijn . Hier blijft het weer goed als de weerberichten kloppen.

Tegen de avond gaan we met zijn 4 en naar Platja de aro. We shoppen maar kopen niks. Als we wat willen drinken ergens weet Roy een leuk restaurant, hij weet hier erg goed de weg. Restaurant ligt in een klein gehucht en is heel sfeervol. Een voormalige boerderij. We eten er zo ontzettend lekker echt genieten. Vooral het toet( je) deed de deur dicht. En dan hup weer op huis aan met wel heel gevulde buikjes.

Dag 14

De dag begint droog maar net als we willen gaan fietsen naar een natuurgebied komt er een enorme bui aan. Die werd niet voorspelt voor vandaag. Niets is zo veranderlijk als het weer. We lezen wat doen ons kaartspelletje en zitten de regen gewoon uit.

Yvonne heeft een tafel gereserveerd voor ons 4 en. Een restaurant aan de kust met een prachtig uitzicht en het eten is geweldig. De Spanjaarden weten wel wat koken is hoor. We wandelen er heen door het centrum en langs de haven. Daarna is het een brede boulevard naar een rotspartij met de hoge golven een prachtig uitzicht.

Daarna gaan we naar het strand want de zon schijnt alweer. Het waait flink met de wind van zee dus dat betekent hoge golven. Ik ben meer in het water geweest dan eruit het is zo genieten ,rond half 7 zijn we weer op de camping. Nog een duik in het zwembad en dan al het zand wat overal in kruipt onder de douche weer verwijderen. Straks inpakken dan gaan we morgen verhuizen op de camping naar een plek wat verder van de weg. Ze voorspellen voor vannacht storm we gaan het zien.

1. Christina:
    6 september 2024
    Mooie omgeving👌, gezellige mensen👍 en heerlijk eten👌, wat wil n mens nog meer, veel plezier en lekker genieten.☀️
  2. Petra:
    6 september 2024
    Strand ziet er heerlijk uit, eten nog lekkerder, heel veel plezier nog!